miercuri, 8 februarie 2012

Blogul lu cris

Look at all the fucks i do not give.

Cateodata n'am chef. Nu vreau, nu pot. Nu. Si stau si imi creez diferite scenarii ale zilei de maine, scenarii fictive, imposibile, de basm. Poate ca nu totul e mereu roz (daca ar fi, probabil m'as numi pitipoanca), dar cel putin pentru mine, totul are o culoare. Din punctul meu de vedere, ar trebui sa incepem sa gandim pozitiv. This may sound stupid, dar daca stam ca depresivii in colturi intunecate, nu facem decat sa ne consumam, deci, dragi tovarasi, nu'mi pasa. Nu'mi pasa despre ceea ce credeti, nu'mi pasa de ceea ce ziceti despre mine, cum nu'mi pasa de voi.

Nu pot sa cred ce a scris aceasta non bitch cum se crede ea.

vineri, 3 februarie 2012

Mam gandit ca astazi sa scriu despre... aplicatiile ANDROID. In primul rand as vrea sa recomand:

1. Google Voice

Google Voice este un serviciu care iti ofera accesul la o serie de facilitati dintre care cea mai importanta se refera la oferirea unui numar personal utilizatorului (Google Voice Number) pentru ca atunci cand suni sa nu iti apara numarul tau real.

2. Advanced Task Killer

Advanced Task Killer are grija sa inchida unele aplicatii care iti pot consuma bateria telefonului sau pot afecta perfromanta telefonului.

3. Dropbox

Bazata pe cloud computing, Dropbox te va ajuta sa capeti acces la documentele stocate in cloud pe terminalul tau cu Android.

4. Evernote

Vrei sa iei notite pe un dispozitiv cu Android si sa fii sigur ca nu le pierzi? Atunci Evernote este solutia perecta pentru ca in afara de tastatura virtuala pe care ti-o pune la dispozitie pentru a scrie. Aplicatia face si sincronizarea fisierelor cu diferite alte dispozitive, la alegerea ta.

5. Taskos

Taskos este o aplicatie de tip “To do”, adica un reminder pe care poti inregistra mesaje vocale pe care telefonul ti le va reda la ora si data stabilita de tine.
Daca iti aduce aminte de agentul Dale Cooper, din serialul din anii ’90, “Twin Peaks”, jucat de actorul Kyle MacLachlan. El isi inregistra gandurile, intrebarile pentru mai tarziu, acordurile muzicale si agenda de lucru pe un reportofon. Inlocuieste reportofonul de atunci cu un smartphone de acum si treaba e gata.

6. DroidAnalytics

Acces usor la datele din Google Analytics. Nu toate ci doar cele mai importante. Este o jucarie interesanta pentru cei ce au nevoie de date din Analytics.

7. Documents to go

Varianta gratuita a Documents to Go ofera suport pentru vizualizara fisierelor Microsoft Word si Excel. Varianta platita (15$) ofera si posibilitati de editare.
Nu te gandi “la ce am eu nevoie, ca tot am Office acasa/la munca”, deoarece nu stii niciodata cat de mare e urgenta.

8. Google Docs

Google Docs pentru Android este o implementare reusita a aplicatiei deja cunoscuta de pe PC-uri (upload si vizualizare fisiere Microsoft Office).

9. Tripit

Esti un calator impatimit? Atunci vei avea nevoie de Tripit pentru a-ti creea si pastra un itinerariu, dar te va ajuta si sa rezolvi o serie de probleme legate de cazare, transport si multe altele.

10. Places

Places te ajuta sa gasesti in apropiere (prin serviciul de locatie) restaurante, magazine si orice alte servicii mai nevoie (de la taxi-uri si pana la unitati medicale)

11. Astro File Manager

Astro File Manager iti ofera ocazia sa navighezi prin sistemul de fisiere la sistemului de operare.

12. Speed test

Te intereseaza la ce viteza navighezi pe internet prin reteaua mobila sau pe Wifi? Speed Test asta face, iti spune ce fluctuatii de calitate exista de la o locatie la alta.

13. Amazon Kindle

Amazon Kindle este o aplicatie complexa care iti aduce serviciile celebrului Kindle pe Android. De la aplicatia de citit e-book-uri si pana la magazinul virtual de unde poti cuumpara carti.

14. Google+

Google+ este clientul pentru Android al serviciului de socializare lansat de gigantul internet in intentia de a concura cu facebook.

15. TED Air

TED este legat de conferinte si de ideile, mai mult sau mai putin inspirate, ale unor indivizi cu influenta in lumea in care traim.Pana acum ai vazut clipurile cu discutiile respective pe ted.com, acum le vezi pe telefon.

16. Google Googles

Google Googles: faci o poza undeva pe strada, iar aplicatia va incerca sa-ti spuna ce apare in fotografia respectiva.

17. Photoshop Express

Cel mai cunoscut editor foto din lume si-a facut aparitia si pe Android. Si, fiind vorba despre o aplicatie pentru telefoane mobile, Photoshop-ul Express va ofera cele mai simple dintre functiuni.

18. Audible

Audible este o aplicatie precum Kindle sau Aldiko, doar ca nu va ofera e-book-uri, ci carti audio.

19. Shazam

Shazam va spune ce melodie va cinta pe telefonul mobil atunci cand nu stiti interpretul. Foarte buna in cluburile in care auzi o melodie care iti place si nu stii nici cine canta nici cum se numeste, sau daca vrei sa trimiti pe facebook sau twitter (sa vada toti prietenii) ce melodie asculti tu in clipa aia. Necesita conexiune la internet.

20. Google Finance

Google Finance este o aplicatie pentru care vor sa fie la curent cu evolutia burselor. In afara de simplele cotatii, mai ai disponibile si diferiti indicatori.

WordPress for Android

E o aplicatie ce nu trebue sa lipseasca din telefonul unui bloger. Puteţi adăuga atât bloguri self hosted, cât şi bloguri de pe wordpress.com.
Cu ajutorul acestei aplicatii poti scrie articole, salva drafturi, aproba, şterge, sau răspunde la comentarii, poti incarca imagini pe blog, manageria mai multe bloguri din aceeaşi aplicaţie, poti chiar vedea şi statisticile.
Aplicatia seamana destul de mult cu Admin Panelul WordPress-ului de pe PC.

+ DEX

Fara indoiala cea mai eficientă aplicație pentru o persoana care vrea sa vorbeasca corect in româna este DEX (Dicționar explicativ al limbii române). Aplicația este destul de intuitiva și necesită conexiune la internet.
Noile platforme mobile oferă posibilitatea ca un întreg dex să poată fi accesat de pe telefon. Este și cazul aplicației cu numele DEX. Posesorii acestei aplicații se vor bucura de o interfață prietenoasă și de faptul că aplicația este gratuită.
Aplicația a fost dezvoltată de Adrian Vîntu și are doar 2.2 MB.


luni, 30 ianuarie 2012



Se pare ca m-am inselat in privinta compunerii... Se pare ca nu a fost indeajuns de buna incat sa o unga pe suflet, cum fac celelalte compuneri de 300 de cuvinte (ale lu Teea si Anita). Se pare ca nu intelege notiunea de 120 cuvinte. Hai sa fim seriosi am avut o compunere geniala toti au zis ca e misto, pana si Tony a zis, si citez, "e smechera" so u mad? Yes i mad!!! Adica daca pana si Tony a zis ca e tare, pe care nu o suport, atunci asta chiar are ceva cu mine, si nu credeam asta pana atunci, de fapt credeam dar am vrut sa treaca de la mine, se fie ceva de genu:
" Lasa ca s-a intamplat" sau "Asta e" adica eu tot o aparam, dar se pare ca n-a fost sa fie. -> So fuck her ass up!

duminică, 29 ianuarie 2012

Incepe o noua saptamana... :(



 * De maine gata weekend-ul :(. Incepe scoala ca de fiecare data. Dar, toata lumea se asteapta de la mine ceva, sa fiu mai buna ca saptamana trecuta, de ce? Draqu stie (scuzati expresia). Familia mea vrea sa vin cu lectiile invatate, temele facute, si asa o sa si fac (partial).
 * Fiecare zi stiu ca va fi mai speciala decat cea de ieri si asa fac sa ma trezesc de mereu ca zambetul pe buze, pana cand ma duc la scoala si vad toate pitipoancele alea care rad fara motiv, daaa... atunci dispare tot farmecul.
 * Dar chiar daca zambiti nu va simtiti mai bine, sa nu uitati. Daca zambiti incercati sa ascundeti ca sunteti tristi, si cand va dati seama de asta va simtiti si mai suparati si toata lumea isi da seama cum va simtiti, deci acest lucru nu va ajuta DELOC